Forord

Klimakrisen fylder meget i vores hverdag, og er noget de fleste også er meget opmærksomme på. Mange går i genbrug, for ikke at skulle købe alt det nye som fabrikker producere som forurener ved deres produktion. Mange sender også det meste af deres skrald til genbrug. Dog er der meget der stadigvæk går til spilde, som der ikke bliver gjort noget ved.

Jeg elsker at være kreativ og udtrykke mig selv i det kreative værksted. Og at få en vis forståelse for verden gennem det kreative.

Jeg har længe haft en stor interesse inden for tekstildesign og derfor synes jeg at det var en oplagt måde, både at genskabe mit gamle tøj i klædeskabet til noget nyt og sy tøj både af genbrugs raster fx plastik og andet.

Jeg ville starte med at sy en anorak som både ville sætte mine frustrationer, tålmodighed og min evne til at sy på en prøve. Derefter ville jeg udfordre mig selv endnu mere, og se om jeg kunne fremstille mere.

Det at fremstille et produkt, at se det udvikle sig til noget helt unikt synes jeg er ret fantastisk. I min eriksminde opgave vil jeg prøve på at fremstille min egen mindre kollektion. Hvor jeg vil gøre mit bedste for at fremstille tøj, som enten er genskab eller lavet med genbrugs rester.


Efterskrift

I løbet af eriksminde opgaven fik jeg lært at sætte min tålmodighed på prøve, da hvert produkt skulle have tid og kærlighed for at fremstå som et smukt og færdigt produkt.

I hvert produkt som jeg fremstillede skulle jeg lægge min tid og mine frustrationer tilside, da jeg oplevede at det tit kom i vejen for mine produkters endelige resultat.

Jeg blev tit nødt til at lægge det til side og gå en tur for at rense mit hoved, så når jeg vendte tilbage til produktet havde jeg et nyt synspunkt på det og kunne se fejlene og forbedre mig.

Jeg har lært at for at kunne fremstille et godt produkt, er det vigtigt at lytte til andre og kunne lægge tålmodighed, frustrationer, dårlige humør, og hvad ens endelige tanker om produktet,  tilside ellers kan produktet ende med at se udfærdiget ud.

Alligevel blev jeg  nødt til at acceptere at da jeg ikke er en professionel syre, og derfor ikke kan fremstille det samme som dem. Jeg gjorde mit bedste og blev tilfreds med mine fremstillede produkter.