Eriksmindeopgave

Årgang 19-20

Lige som vi var på vej ind i slutspurten for at få færdiggjort årets Eriksmindeopgaver og gøre klar til den store fernisering blev hele årgang 19-20 sendt hjem. To måneder blev pillet ud af efterskoleåret. To helt centrale måneder. 

Det er i april og maj efterskolen – igen – folder sig ud i al sin pragt. Og her tænkes der ikke blot på Æblehavens små knudrede æbletræer og de febergule rapsmarker i skolens nærområde. Der tænkes især på de mennesker, der giver Eriksminde liv. Eleverne. Deres Eriksmindeopgaver var på vej. De tog form, fik karakter, ændrede sig i sidste øjeblik, sad fast, blomstrede, visnede, spirede og satte blomst igen. 

En virus fik det hele til at stivne for en stund. Men ingen virus kan tæmme foråret, og ingen virus kan stoppe skaberkraften. Mælkebøtten finder sgu altid vej op gennem asfalten. Vi er glade for at kunne præsentere årets udstilling af elevernes Eriksmindeopgaver. Ikke i fysiske rammer, men i stedet her på hjemmesiden. Eriksmindeopgaverne skal ud i verden og skabe glæde, nysgerrighed og forundring.

På computer: Klik på “Menu” og find 100 fantastiske projekter.
På telefon/tablet: Find menu nedenfor

eller brug søgefeltet og søg efter emner eller navne.