Malou

Forord

Jeg har altid elsket at skrive, derfor har jeg valgt at skrive en tekst om ungdomskulturen i dag, som er et relevant emne for mig. Jeg har valgt at kombinere tekst, og billeder til et slags blad. 

Jeg kan huske fra min barndom at jeg elskede at læse i min mors dameblade, og blev meget fascineret af hele ideen. Derfor gav det også god mening for mig, at det var det jeg skulle lave som eriksminde opgave. Jeg har skrevet en tekst om ungdomskulturen i dag, og har efterfølgende sammensat den med billeder fra min kamerarulle. 

Jeg har valgt at bruge egne billeder, da jeg synes det føles mere ægte, og troværdigt i modsætning til den overflade vi ofte lader os påføre.

De billeder jeg har valgt, fremhæver min tekst, hvor jeg blandt andet skriver om den illusion vi har om perfektion. 

Jeg håber du vil nyde at bladre gennem siderne, og måske bliver mere nysgerrig på ungdommen i dag.Efterskrift

De første mange uger havde jeg ingen fjern ide om, hvad jeg ville arbejde med som eriksminde opgave. Men efterhånden som tiden gik, og jeg blev mere stresset, fandt jeg frem til at jeg ville lave et magasin. Jeg har altid elsket at skrive, så jeg fik hurtigt en ide om tekst+billeder.

Min emne lød på “blufærdighed og nøgenhed”, men jeg kom aldrig rigtig i gang. Nok fordi at jeg ikke følte mig drevet nok til emnet.

Jeg ændrede derefter emne i juleferien, da jeg læste en artikel om, hvad der driver os unge til psykiske lidelser. Jeg fandt det meget foruroligende at der var så mange unge, der led af en psykisk lidelse. Jeg besluttede mig derfor for at skifte emne til “Ungdomskulturen i dag”. Jeg kunne derfra hurtigt danne mig et blik af min tekst, og hvordan billederne skulle stilles op i forhold til teksten. I starten troede jeg egentlig at jeg ville fotografere mine egne billeder, og bruge dem i magasinet. Men så følte jeg, at det var lidt en modsætning til hele tekstens formål. Derfor besluttede jeg mig for at bruge billeder fra min egen kamerarulle. På den måde blev det mere naturligt, og personligt. Hvilket jeg godt kunne tænke mig.