Milad


MCR Songs in Real Life

Forord

Jeg elsker at spille skuespil og lave sjove sketches, og det var det der formede min eriksmindeopgave. Jeg fik idéen til denne video af forskellige videoer på YouTube og selvfølgelig MCR. For dem der ikke ved hvad det står for, så er det My Chemical Romance. Det er et band der blev dannet i 2001, kort efter 9/11. De var sammen i 12 år, men blev opløst de næste 6 år og har nu samlet sig som et band igen.

Jeg hører deres musik hver dag. Det er virkelig bare mit yndlingsband. Nogle af mine favoritter er I’m not okay(I promise), Teenagers, Look alive, sunshine/Nanana og WTTBP (Welcome To The Black Parade). Deres musik har virkelig hjulpet mig igennem meget og reddet mit liv så mange gange. Jeg gad også godt opleve hvordan det mon er at være “filminstruktør” og anvise, hvem der skal gøre hvad og hvad der skal ske. Det blev ikke helt som jeg havde tænkte det, men det bliver den slags jo virkelig sjældent.

Da jeg begyndte på optagelserne, tænkte jeg selv at det ville blive et dårligt værk, men efter at have gået størstedelen af optagelserne igennem, elsker jeg det simpelthen. Jeg tror aldrig jeg har lavet noget, som jeg er mere stolt af. Det beviser jo bare at man kan langt mere end man tror, og jeg er ihvertfald mega glad for det jeg har lavet.

Jeg synes at det er fedt hvor langt man faktisk kan nå, hvis bare man giver sig selv en chance og gør noget ud af det. Man skal bare ikke køre for hårdt på sig selv. Man når jo det man når. Det skader ikke at man ikke når det vildt perfekte resultat, og derfor er jeg helt tilfreds med mit værk.

Mit værk er kort og godt ren spas og sjov. Det er nogle af scenerne relaterer til de komiske scener vi ser på tegnefilm, TV-serier og sketches på YouTube. Det føltes også næsten som lege, selvom det egentlig bare er amatørskuespil og musik.
Efterskrift

Alt det her med at skrive et manus på 7 scener har egentlig været en hel del nemmere end jeg regnede med. Enten det eller også har jeg bare været Virkelig kreativ. Og det var også lige så let at optage. Det har ærligt talt været en kæmpe overraskelse for mig at kunne skrive og optage disse 7 scener på så kort tid, på trods af ingen erfaringer om filminstruktør anvisninger andet end det, som jeg har set af Behind The Scenes fra forskellige YouTubers.

Jeg havde andre idéer til min Eriksmindeopgave, men jeg endte med hele tiden at kassere projekterne fordi jeg følte at det rev mig ned. Jeg sad på et tidspunkt og overvejede, om jeg bare skulle kaste håndklædet i ringen og lade projektet rådne, da jeg følte at jeg bare ikke kunne tag mig sammen til at få noget som helst gjort. Men jeg følte simpelthen at det var forkert af mig at give op på den måde, og pludselig kom jeg i tanke om et sideprojekt, som jeg havde planer om at lave, og jeg fik simpelthen den fantastiske idé at det skulle være mit eriksmindeprojekt. Og til mit held er ordsproget “Tredje gang er lykkens gang” mere end bare et udtryk. Jeg fik filmet sammen med en lille gruppe mennesker og den måde, som projektet udviklede dig på var bare fantastisk.

Processen af denne video er gjort af en masse optagelser, musik i baggrunden, skærmoptagelser af det musik jeg skulle bruge, og redigering på min mobil. Jeg synes ærligt talt selv at jeg har været okay god til, at være produktiv og anvise dem jeg skulle anvise, og redigere det hele. En smule øvning af replikkerne hjalp både mig og mit hold vildt meget med at komme igennem hver optagelse.

Kort sagt så har det været lidt af en udmattende og dog lærerig rutschebanetur at optage og redigere mit projekt. Jeg har lært en masse om mig selv og om, hvad jeg virkelig kan præstere af mig selv. Og så har jeg også lært om, hvad jeg kan gøre bedre i forhold til, at at anvise og spille skuespil.