William

Forord

Du står og kigger på min storesøster som jeg har valgt at lave i keramik, stof og sølv. 

Jeg valgte at lave hende fordi at hun betyder virkelig meget for mig da vi nærmest er tvillinger fordi der er kun 1,5 år imellem.

Vi har oplevet rigtig mange ting sammen nogle af disse ting har jeg valgt at skrive på indersiden af hovedet så man ikke kan læse det, men det er kun mig der ved hvad der står.Efterskrift 

I starten ville jeg gerne havde lavet en en til en figur af en person af alle mulige materialer, men dette ville havde været en mega stor opgave og jeg ville aldrig havde nået det.  

Jeg fandt rimelig hurtig ud af at det var min søster jeg ville lave, fordi hun betyder så meget for mig.

Så snakkede jeg med Jeppe (lære) der hjalp mig med at beslutte at jeg kunne ville lave hovedet. På dette tidspunkt var planen et hoved af min søster hvor baghovedet var af træ, håret havde jeg ikke bestemt, detaljerne i hovedet var af keramik og øjnene af sølv. 

Grunden til at jeg gerne ville have alle disse elementer i min opgave var/er fordi jeg gerne vil rundt i de forskellige værksteder, fordi at vi  havde muligheden til det, jeg ville gerne udnytte det til at lære alle værkstederne bedre at kende. 

Der var en periode hvor jeg gik og tænkte meget på hvordan jeg skulle for keramik og træet og sølvet til at sidde sammen, det var sygt irriterende fordi jeg kunne ikke komme frem til noget. 

Jeg endte så (efter en masse snakke med kirsten min vejleder og de andre der var i keramik imens jeg lavede hovedet) med at droppe træ delen, og jeg valgt at det ville være pænere.

Jeg fandt senere ud af at det var mega svært at lave øjne og de ville ikke engang se pæne ud, så jeg valgt at lave hendes smykker og briller i sølv.

Der var en der spurgte mig omkring hvad jeg ville gøre med håret og jeg sagde at det vidste jeg ikke. Personen foreslå så at jeg kunne lave det ud af sytråd, det var så planen i et stykke tid indtil at jeg fandt ud af at det ville tage super mega meget tid og at jeg synes egentlig at det ville være pænere hvis det var nogle lidt tykkere stykker stof så det gjorde jeg. 

Når jeg kigger tilbage hen over den tid jeg har brugt på det synes  jeg egentlig at jeg har brugt tiden fornuftigt