Franciska

Forord

Min Eriksminde opgave er Tidsforløb af billeder

det er en video af billeder jeg har taget hver dag.

Jeg har lavet et forløb af billeder jeg har taget hver eneste dag på et bestemt tidspunkt. Har gjort mig sikker på at mit ansigt var i den samme placering hver gang så det ser sejt ud når videoen er færdig. 

Stederne har dog været forskellige hver gang, der er nogle billeder med mennesker i baggrunden og nogle af billederne er taget bestemte steder som der giver mig gode minder når jeg kigger tilbage på dem, fordi jeg kan huske den dag jeg tog billedet.

jeg tænkte projektet var spændende fordi der sker så meget for en på et år, specielt når man går på efterskole.

I det allerførste billede af denne video var jeg lige blevet klippede karse fordi jeg tænkte videoen ville være meget sjovere hvis jeg havde kort hår, så der skete lidt mere end bare den samme knold på billedet hver dag. 

Jeg håber i vil nyde mit projekt ligeså meget som jeg har nydt at lave det.
Efterskrift

Min første ide var at lave en musikvideo indtil jeg kom på den ide om at lave et foto forløb da man kan lave den over en meget længere periode . 

det har været vildt fedt at lave det her forløb. noget som gør det endnu mere sjovt for mig er at jeg har tænkt mig at blive ved i en lang periode så det ikke kun er et “eriksminde projekt” . 

Det er sjovt at se sig selv blive ældre langsomt og kunne huske minder fra de steder man har taget billederne henne.

i dette forløb er jeg blevet klogere/bedre til at huske på hvor vigtigt det er at gemme sine billeder/videoer da det er det fedeste at kigge tilbage på engang i fremtiden.

Håber mit projekt inspirer, for jeg anbefaler varmt at gøre som jeg at tage et billede af jer selv hver dag også selvom i ikke har fået en opgave givede til  jer .

varme hilsner Franciska. ;))