Lucas

Forord 

Mit projekt handler om at bygge højtalere ind i min scooter, så jeg kan høre musik, når jeg kører. Jeg har lavet højtalersættet, så jeg kan tage det ud, når jeg vil.

Det har jeg gjort ved lave split kontakt. Så har jeg sat to højttalere i, der har en bas, mellemtone, og diskant, så man får lidt af det heleEfterskrift 

Det startede egentlig med et problem. Jeg kunne ikke køre og høre musik samtidig, fordi jeg kun har høretelefoner, og de kan ikke være under min hjelm. Hvis jeg hørte det på min mobil kunne jeg ikke høre det, så jeg tænkte hvorfor ikke bygge min egen.  

I starten lavede jeg ikke noget, fordi det virkede som en nem opgave, men da jeg så først kom i gang, fandt jeg ud af, at det måske ikke var så nemt. Men så kunne jeg ellers godt. Men det var jo svært, fordi man skulle til at finde dele til det ene og det andet, og jeg havde aldrig prøvet det før, og sådan fortsatte jeg egentlig, indtil covid-19  derefter lavede jeg næsten ingenting. Efter vi kom tilbage er jeg  blevet færdig.

Jeg kan rigtig godt lide Eriksmindeopgave,  fordi det en lang proces, der går on/off, så du aldrig rigtig bliver træt af det, og når du er færdig, står du med noget, du kan tage med flere år frem og få gavn, nytte og glæde af.