Anna S

FORORD

Jeg har i min Eriksminde-opgave valgt at lavet en taske af gavebånd. Det er 8 cm. lange stykker der er blevet foldet flere gange, sat sammen og til sidst syet sammen, både indvendigt og udvendigt. Noget, der var svært, var da jeg skulle slutte ringene, og få det til at være usynligt for folk at se hvor, det var, det svage led var henne. Grunden til at jeg havde valgt at lave en taske, var at da jeg var lille begyndte jeg at lave det med te breve sammen med min veninde. Så mente da jeg nu fik chancen for det, ville jeg gerne have projektet afsluttet en gang for alle. Men jeg håber at jeg vil blive ved med at arbejde med det, da jeg altid har haft brug for at side og nørkle med et eller andet.EFTERSKRIFT

min første idé var at  bruge tebreve. hvor jeg satte bred tape på og så foldede dem så. jeg samlede dem også i farveorden. men efter at og have lavet et par ringe indså jeg at da tebrevene ikke havde den præcis samme længde, blev ringende ikke lige store og derfor kunne de ikke passe sammen hvilket er et stort problem når man skal sy dem sammen, hvilket er svært nok i sig selv. så efter at jeg indså det gik jeg i gang med at finde en anden løsning og den løsning blev så at gøre det med gavebånd i stedet for.

Og da jeg så skulle sy ringene sammen. Var specielt svær da jeg kun havde en stor nål til rådighed til de første 3-4 ringe. Og da 2. ring skulle på, havde jeg svært ved hjørnerne da der ikke var plads til nålen.