FORORD

det du skal til at høre nu, er en fortælling om noget jeg har oplevet, som jeg så har valgt at skrive ned og lave til en lyddagbog. jeg har tegnet hænder i forskellige farver som hver har en betydning (hver en følelse har sin egen farve), som jeg så har haft igennem processen. 

jeg fortæller om noget der har ændret mig kun på en god måde, men alligevel også har været lidt af en rutsjebanetur, med mange forskellige oppe og nedture.

jeg har brugt noget som hedder Fl studio til at kunne lave min opgave, og give det nogle af de samme værdier som en podcast har.Lyt til podcast


EFTERSKRIFT

min første ide var faktisk bare at tegne hænder og farvelægge dem efter mit eget humør, men snakkede lidt med min vejleder om det, hvor hun sagde at der nok godt kunne komme lidt mere til, jeg belsuttede der efter bare at skrive nogen få citater jeg selv fandt på, som forklarede hvorfor jeg valgte at farve hænderne i den farve. 

da vi var halvt inde i processen, blev jeg træt af at lave de få citater, og prøvede at tænke på noget nyt, hvor jeg så kom i tanke om at jeg egentlig var ret glad for at lave sådan noget som en podcast, så jeg besluttede mig derefter at lave en lyddagbog for det var en måde jeg kunne komme ud med følelser og tanker på og alligevel blev lavet på samme måde som en podcast.

jeg synes helt klart at min tid godt kunne have været brugt lidt mere fornuftigt, der var tit hvor jeg gik i stå og slet ikke var klar over hvordan jeg skulle lave det. 

det jeg vil tage videre og tænke på næste år er nok at jeg skal udnytte tiden lidt mere, og være mere klar på hvordan det hele skal gå og hvordan jeg vil lave det så jeg ikke bare står og er helt forvirret over hvordan jeg skal gøre det.