Malthe

FORORD

Min eriksminde-opgave består af 6 numre jeg har skrevet og indspillet. 

Det har været en svær udfordring at lave noget som man tør at stå ved. Meget svære end jeg havde troet. Og uden jeg selv har lagt mærke til det, er opgaven endt med at handle meget mere om mig selv, end jeg havde regnet med.

Jeg har nemt ved at vise musik jeg har lavet i sjov og lavet med venner, men når man mener det man laver, er det noget helt andet. Så skal folk lige pludselig have en mening om det, hvor det før kunne nøjes med et smil på læben og en sød kommentar. Når folk kan høre at man har lagt tid og arbejde i det, vil de jo også godt give et skulderklap. Men det jeg har fundet ud af er at jeg nok mere har lavet det for min egen skyld. 

Min Eriksminde-opgave er Malthe Brøgger Sejthen som en lydfil
EFTERSKRIFT

Eriksminde opgaven har været en svær, men lærerig proces.   At få stillet en helt valgfri kunstnerisk opgave for, er ikke slet ikke så let som det lyder.   for selvom man kan vælge at lave lige hvad man har lyst til, går der mange overvejelser igennem hovedet på en – Man vil gerne vælge den rette ide.         For mig tror jeg, at det var beslutningen om at gøre noget der var svær, hvad hvis det man besluttede sig for ikke var godt nok? For når man får en stor opgave for, vil man gerne være stolt over hvad man har lavet. 

Da jeg så endelig havde besluttet mig for at dykke ned i musikken, tvivlede jeg igen. Var det nu for kedeligt? For vil Jeg nogensinde selv finde det attraktivt at gå hen til en udstilling, hvor der bare var et par hovedtelefoner med musik i? På den anden side var det jo også det der var ideen. Ideen med projektet var at skrive numre selv og udvikle mig indenfor de elektroniske rammer. Så jeg endte med at beslutte mig for at musik var det jeg dykkede ned i, og hvis jeg til sidst havde tid til overs, kunne jeg arbejde på det visuelle udtryk. 

Det har været rigtig svært at skulle sætte sig ned sige til sig selv: “så er det nu. nu laver du noget musik.” Det virker i hvert fald ikke for mig. Der kommer for mit vedkommende ikke noget særligt godt ud af at være kreativ på kommando. Jeg er derimod god til at sætte tid af til at arbejde, når jeg så har lyst og ideer til musikken.