Sophie

Hvordan er dyr i mine øjne?

Forord

I min eriksmindeopgave har jeg, og den været igennem meget, i starten ville jeg bare lave et vægtæppe, men måtte give op da jeg er en dårlig syrerske.  Så skiftede jeg det til at tegne og skrive fakta om forskellige dyr, men da det blev ret så kedeligt, valgte jeg bare at tegne dyr fra alle sider og studere deres krop og form. Min proces var meget enkel og nem: Find et billede af det dyr jeg skulle se på og tegn det, der var ikke meget andet til det. Da alle har en ynglings blyant brugte jeg selvfølgelig den sammen med en relativ ny sketchbook, og startede min tur mod en bedre og nemmere tegnestil. i starten tog det en time næsten for alle tegninger på hver lille side, men nu tager det mig næsten ingen gang 30min for en side mens de forbliver pæne, hvilket jeg er meget glad for. Jeg lavede en lang liste af dyr som jeg syntes var nogle jeg ikke tit kiggede meget på. Hvordan ser de ud? hvordan er de bygget op og så har jeg bare tegnet dem.


Se mere på


Efterskrift

 Min proces har været lidt doven og usikker, men i løbet af tiden har jeg fået styr på det både med min stil og hvilke materialer jeg ville bruge.i starten ville jeg have noget info med om dyret, men så valgte jeg, at jeg heller ikke ville have det med. Så  havde jeg mere plads til mine tegninger. Jeg startede med at lave en hver dag, men jeg kom ret så bagud et par gange og valgte at ændre det til så meget som jeg kunne orke på en dag, jeg har gået meget i dybden med min stil og hvordan jeg vil have den, men også med at bare se på hvordan dyret så ud fra alle sider og hvordan de er sat sammen.

 Jeg har lært mange ting igennem denne opgave. F.eks. hvordan min stil er blevet nemmere for mig, mens den forblev pæn, og hvordan jeg bruger min tid og materialer.  Jeg synes at jeg, på trods af min dovenskab- og andre ting, har  fået en oplevelse af, at have forbedret min tegnestil, på en måde, som jeg er meget glad for, og at jeg ihvertfald, vil prøve igen i fremtiden.  Jeg synes også at mine tegninger, er noget jeg er stolt af, og vil stolt vise frem. Jeg synes det er en interessant  opgave, og jeg kan lide, hvordan vi fik lov til at selv vælge, hvad vi ville og hvordan vi ville gøre det.