Ida Katrine

Min Eriksminde-opgave er en digtsamling, der består af 31 digte.

Digtene er spundet af mine tanker, hvilket er grunden til, at samlingen hedder TANKESPIND. Det vil sige, at jeg ikke har et bestemt tema, da jeg bare har skrevet, hvad der har inspireret mig. 

Dog kan man, hvis man læser den i rækkefølge, måske fornemme udviklingen på mig og mit mindset. Da der har været forskellige ting i mit hoved afhængig af, hvordan jeg har haft det. Så på en måde er temaet vel tanker.

Billederne er fra min originale ide, som lidt gik i vasken. 

Men det er okay, for nu får jeg brugt dem til stadig at skabe den stemning, jeg selv har været i, mens jeg skrev denne digtsamling, og nogle af de billeder jeg hele tiden har haft i hovedet.

Hvis man nu ville analysere, kan farven blå symbolisere de triste tanker, og den orange farve symbolisere de glade og håbefulde tanker. 

Husk at klikke “Fullscreen” på Issue


Efterskrift 

Det har været vildt interessant at arbejde på denne digtsamling.

Jeg har fået mulighed for at sætte mig ind i en ny form for kunst, og har forelsket mig i den. Jeg har også lært, at processere og udtrykke mine tanker, og det jeg har på hjerte. 

Jeg skrev de fleste af digtene, da vi var hjemme i karantæne. 

Jeg brugte størstedelen af min tid, i min egen lille boble af tanker, så der var meget inspiration at hente. Derfor var det også virkelig svært at vide, hvornår den var færdig, for tankerne køre jo vidre. Men det at jeg skrev dem ned, for at forstå dem bedre, og måske pakke dem lidt væk var vildt fedt for mig personligt, og helt klart noget jeg vil blive ved med. 

Men det har ikke været helt nemt.

Følelsen af at det ikke var godt nok, og det skulle være større og bedre, har i den grad plaget. Sammen med tanken om at starte helt forfra på et helt nyt projekt. Jeg har også tænkt, at jeg skulle have valgt noget, jeg vidste jeg var god til. 

Jeg har haft ideer jeg ikke fik udført. Fx. var den første tanke jeg fik, at jeg ville tage et billede til hvert digt, og den sidste tanke var, at jeg ville læse dem op med smuk musik, jeg selv ville lave i baggrunden. Ideen der kom til live var, at jeg ville skrive. Nu må jeg hvile i, at det er kunst selvom det er simpelt. Det smukke er at skabe, selv hvis det du har skabt ikke er smukt, og jeg har nydt at skabe dette.