Marius

Dette er min video, som jeg har gået i dybden med i løbet af efterskolen. 

Jeg har arbejdet med mit Panasonic handycam.

Som jeg selv syntes fanger den hjemmevideo stemning som jeg sigtede efter da jeg brainstormede min ide. 

Jeg er blevet inspireret af en skatefilm (mid 90’s)

Som har en attraktiv ydmyghed når det kommer til video. I filmen følger man en masse unge i deres hverdag. 

Hvilket jeg blev inspireret af da jeg så filmen. 

Da jeg startede med at filme var mit udgangspunkt menneskerne omkring mig. 

Og jeg fandt rigtig hurtig ud af, at det ikke var så nemt som man lige skulle tro. Det med lige pludselig at filme folk, uden de var forberedt på det, var svært fordi jeg gerne ville fange folk, uden de var forberedt på det. Men det er jo ikke nemt, når jeg lige pludselig trækker et kamera frem. 

Jeg har som sagt, brugt mit kamera som redskab, jeg har derudover benyttet mig af en gimbal og en mikrofon. 

Jeg vil gerne have folk lægger mærke til stemningen, og alle de små detaljer, som i en større helhed fungere med klips, uden flotte filtre eller fancy redigering.


Efterskrift. 

Da jeg startede, havde jeg ikke nogen ide eller udgangspunkt. Men jeg vidste at det med, at filme var interessant for mig. Så det eneste jeg havde at gå efter var, at jeg gerne ville filme. 

Det hele startede lidt med at jeg bare gik, og filmede menneskerne omkring mig. Og jeg fik hen af vejen ideer til redigering og koncept. Og derfra udviklede det sig bare, samtidig med mange af klippene kom helt naturligt. 

Det var en proces, som tog sin tid. 

Jeg som elev, var afhængig af de andre elever, udelukkende fordi mit Projekt ligesom var eleverne. Så da vi blev sendt hjem, i en lang periode, blev det hele sat på pause. 

Hvilket også er derfor jeg har valgt ikke, at tage noget med i videoen fra hjemsendelsen. 

Både fordi jeg mistede lysten til at filme, og fordi når jeg i fremtiden ser videoen, skal jeg ikke mindes om hjemsendelsen, men om den gode til sammen med de andre elever.