Stella

SELVPORTRÆT1

mit projekt er et selvportræt inspireret af mit forhold til barbie, femininitet og identitet. Det er lavet med udgangspunkt i mig selv og hvor glad jeg var for barbie som lille, men også hvordan jeg i en overgang skammede mig over det. 

Jeg har brugt adobe photoshop og illustrator til at lave værket.

min proces har været meget rodet og gået fra at jeg ville sy en brudekjole, til at jeg ville lave et magasin og er endt som en stor plakat.

i lang tid havde jeg tænkt på at lave den her plakat, men jeg havde ikke en klar ide om hvad den præcist skulle indeholde. der gik også lang tid før jeg for alvor gik i gang med den, fordi jeg syntes at det var svært at tage beslutninger om projektet og der er så mange ting jeg synes var interessante som jeg havde lyst til inddrage i projektet og vide mere om. 

lige fra starten har jeg været meget inspireret af det digitale udtryk.
jeg har hele tiden tænkt at jeg ville gå efter udtryk med rod i barndommen,
men i starten kom inspirationen fra hyperfeminine kvinder / bimbos som fx. alicia amira,
som jeg selv finder virkelig meget styrke og inspiration i. 

jeg har også kigget meget på bla. arcas instagram(@arca1000000) og den amerikansk-islandske kunstner Agusta Yrs værker. 

jeg arbejdede også med sætningen “i don’t have enough clothes to dress all of the people i’ve become” fra sangen ‘blissing me’ af björk, arca og serpentwithfeet. der har betydet mig for at værket for mig har drejet sig mere om identitet.

 jeg ville gerne arbejde digitalt og det har også været en stor del af selve projektet at blive bedre til photoshop og bruge mere tid på det.