Freja PP

Bakken

Jeg har lavet et digitalt maleri, tegnet på min mobil. Den er 3000 x 2500 pixels. Jeg har lavet det i Ibis Paint, som er en app jeg bruger til at tegne til hverdag. På tegningen ser man ud af vinduet på mit værelse, der er en bakke med forskellige butikker på, men man kan kun se en enkelt af dem. Bakken er lidt grønlig, men der ligger faktisk sne. Der er nogle træer i baggrunden, hvilket bare er store bregner.

Egentlig har jeg bare prøvet på at lave en baggrund, fordi det er jeg ikke så god til, så det kunne jeg jo øve mig på det. Det er gået okay. Så når i ser på min tegning, husk på at jeg ikke er særlig god til det

Hvad synes du at det ligner der er. Jeg kan se noget alla det her:

Ved den del af bakken som er oplyst, og som man ikke kan se for vinduet, er der en indgang til en hemmelig militær base. Det er også derfor at bakken er lidt grøn, der er toxic waste på den.

Efterskrift

“Jeg er ikke helt sikker på hvad jeg skal skrive, Jeg fik en ide tilbage i efterårsferien, Til at lave et maleri bestående af 4 lærreder, som er ét landskab, men med forskellige årstider, så kom vi hjem på corona-”ferie” og jeg kunne ikke komme videre med mit projekt. Nu har jeg så en ide til at lave et mini-projekt, hvor at jeg tager nogle landskabsbilleder, og maler dem digitalt. Jeg har ikke rigtigt mere at skrive om det her, Jeg håber at det bliver godt, og at jeg kan få nået en masse, og at jeg bliver bedre til det jeg har gang i. Jeg håber virkelig at vi snart kommer tilbage, processen er nemlig også noget andet når man er blandt sine venner, det giver bare noget andet end at sidde derhjemme og kede sig.”(22 feb 2021)

Jeg er var kommet til at lave det hele på det samme lag. Hvis jeg Havde lavet flere lag, kunne jeg have finpudset den mere, og gøre den lidt flottere. Men jeg lavede ikke så mange lag, så det er som det er.

Motivationen efter corona-”ferien” har bare været helt nede i kulkælderen men jeg har prøvet at lave så meget som jeg kan nå, med det som min motivation nu tillader mig.

Jeg har fået lavet en enkelt digital tegning, som er en tegning af et billede jeg har taget på min mobil. Jeg synes at det blev okay, men hvis jeg havde haft mere tid og motivation, kunne jeg have lavet den bedre og jeg kunne have lavet flere.