Magnus L

En Eriksminde opgave er en obligatorisk kreativ opgave man laver når man går på eriksminde efterskole. Vi har det meste af året til at lave denne opgave.
I min Eriksmindeopgave har jeg lavet ringe af brugte skateboards som er gået i stykker.
Jeg har lavet disse fingerringe fordi jeg synes det er fedt og fascinerende at noget man kan have på en finger er en hel historie for sig selv. Nogle mennesker har lavet tricks, brugte det til at nå bussen og bare har en hel historie med dette stykke træ rundt om ens finger.

Efterskrift
Grunden til jeg lavede ringe af et gammelt skateboard er fordi jeg godt kan lide og skate, jeg har skatet siden jeg var 5 år gammel. Så det har altid været en stor del af mit liv. Ringene er lavet af mit skateboard jeg fik da jeg startede på eriksminde. En dag da jeg var nede og skate
snappede boardet og det fik jeg ideen til at lave ringe af det, da jeg ikke bare ville smide det ud. Alle mine skateboards har meget stor betydning for mig og der er en historie i dem alle sammen.
I starten var planen at lave mit eget skateboard, men fandt hurtigt ud af at det var en for stor mundfuld for mig, og da boardet snappede vidste jeg at det skulle være ringe. Jeg ville både lave ringe at kuglelejerne og at selve boardet, men det var alt for besværligt at lave ringe af
kuglelejerne, jeg valgte at gøre det lidt nemmere for mig og derfor brugte jeg kun selve boardet. Det var mega hyggeligt at sidde ovre i træværkstedet og lave ringe mens de andre arbejde på dere projekter. jeg er meget tilfreds med resultatet og vil helt sikkert bruge ringene i fremtiden.