Signe T

Astran

Velkommen til mit værk.

Jeg vil gerne have at du kigger på min tegning med helt blanke øjne. Det er en fantasiverden du nu træder ind i, en fantasiverden hvor din egen fantasi bryder løs. 

Og bare fordi jeg har tegnet noget på et papir som ligner noget af min fantasiverden, så er meningen bag mit værk at det er din fantasiverden og dine tanker som skal bryde løs inden i dig.

Måske føler du en masse, og måske kommer der ingen form for reaktion i dig. Måske får du lyst til at danse, eller måske får du lyst til selv at fordybe dig i noget lign.  

Det er helt op til din egen krop og underbevidsthed. Jeg ikke lyst til at tvinge dig ind i en boks med tanker som du skal have tænkt på før du kigger på mit værk. Jeg giver dig nogle eksempler, men dem vil jeg gerne have at du glemmer nu, og gemmer væk når du kigger på de 9 billeder her nedenunder.

Efterskrift

Min process var lang og havde mange op og nedture.

Det startede med at min ide bare dukkede op i hovedet, og så tænkte jeg “hmm det var det egentlig meget smart, det gør jeg”. 

Og så var du bare om at gå i gang og det kunne ikke gå for langsomt, allerede første time med eriksminde opgave var jeg gået i gang med at skitsere og finde et sted på tegningen at starte. Jeg startede med at klistre 4 a1 størrelse pairer sammen med tape på bagsiden, (slutresultatet blev meget mindre, ca 1 A1 papir, lidt større) mit mål var at jeg ville fylde det hele ud med farveblyanter, og jeg var ret godt i gang og motiveret og tegnede næsten hver dag i et par timer, men jeg fandt ud af nogle uger ind i processen at det tog meget længere tid at gøre det flot og grundigt end jeg havde troet. 

Så da coronaen ramte og vi var hjemme i to og en halv måned tegnede jeg næsten ikke og allerede da jeg havde været hjemme i 3 uger tegnede jeg ikke mere på det, lige en lille streg i  ny og næ og det var bare det. 

Lige før vi kom tilbage til skolen var jeg nået til det punkt hvor jeg ikke kunne kigge på min tegning mere, og den første dag i den intesive eriksmmindeopgave uge kunne jeg ikke lave noget og endte med at næsten give op. 

Men det var mærkeligt fordi så var der bare noget i mig som vendte sig og jeg kom i et okay godt flow, og nåede med perfekt timing at blive færdig til der hvor jeg havde aftalt med mig selv jeg ville være færdig. 

Alt i alt har det været nogle meget dejlige måneder og jeg har virkelig lært meget om mig selv også i forhold til hvad jeg kan når jeg bare sætter mig ned og er motiveret, og det vigtige er bare at finde motivationen frem, fordi det er den der er ens drivkraft.