Mit produkt er en indrammet blyants tegning lavet på et 50 x 65 stykke papir. Tegningen er et portræt af Penny, som er en elev på samme årgang som mig. Der er egentlig ikke nogle grundlagt grund til at det lige blev et portræt af hende, udover jeg jeg godt kan lide at tegne portrætter. Selve tegningen er lavet med blyanter fra 5H til 6B, ellers har jeg også brugt papir stubbe, servietter og mine fingre til at lave skygger, og et viskelæder var også nødvendigt.

Ideen med tegningen var at det skulle være en udfordring, da jeg normalt tegner kendisser, for det meste mænd og folk jeg faktisk ikke har nogen relationer til. Så det var lidt en udfordring at tegne en pige der står mig meget nær. At tegne det i stor format var også noget af en udfordring da jeg normalt også tegner på normalt A4 printerpapir.

Min første ide var at lave et portræt af alle drengene på skolen, da jeg godt kan lide at tegne portrætter. Men sådan endte det ikke helt, jeg fik i stedet lavet en stor tegning af Penny, som er min bedste veninde og elev på skolen. I starten vidste jeg godt jeg skulle lave et eller flere portrætter, det tog bare lidt langt til før jeg fandt ud hvem jeg skulle tegne, hvor jeg så fandt ud af at jeg ville tegne en der betyder noget for mig og som står mig nær, og derfor blev det til Penny.

Jeg begyndte tegningen i vinterferien, hvor jeg så lagde den fra mig et par gange, jeg fandt også hurtigt ud af at det var svært at tegne langt hår da jeg ikke er vant til det. Men jeg blev stort set færdig med tegningen lidt før vi kom tilbage på skolen, hvor jeg så begyndte at lave en ramme til tegningen.

At tegne på papir med blyanter er ikke noget nyt for mig, men med dette projekt prøvede jeg både at tegne i stor format. og så fik jeg også lidt bekendtskab med sløjt arbejde da jeg skulle lave rammen.