Elias

Til min opgave, har jeg lavet et lille hus/bo-område, på en birkestub. Tankerne bag er ikke så komplicerede, jeg ville bare lave noget hyggelig, og pænt at se på.  Det kunne være dejligt, hvis man lagde mærke til nogle af detaljerne i mit værk. Det er det jeg har brugt meget energi på, og det, som jeg synes er noget af det vigtigste.

Efterskrift  

Processen har været lidt over det hele, da jeg har haft en idé, og bare gået ud fra den. Jeg har haft ingen konkret plan, men udviklet på den undervejs, og tilføjet detaljer m.m. til projektet. Det har været en fryd at arbejde på, når man færdiggjorde en del af det, der først var en idé. 

Jeg har indset, at man kan nå meget på kort tid. Størstedelen af mit projekt, blev lavet på en enkelt uge. Det praler jeg ikke af, da vi fik omkring hele ugen til at arbejde, og fordybe os. Men det kan også være hårdt, at arbejde på et projekt som dette. Man kan til tider være helt drænet for inspiration, og lyst til at fortsætte. Men det er bare en del af oplevelsen, som Eriksminde opgaven forære. 

Jeg føler at jeg er blevet bedre til mange ting i løbet af denne periode, men ikke noget specielt, som sådan. Jeg ved bare, at jeg tager tingene hen af vejen, i stedet for at planlægge det hele fra starten. Det har dog stadig været en fornøjelse at arbejde, og opdage nye ting hen af vejen.