Freja RL

Til min Eriksminde-opgave har jeg valgt at tage billeder og skrive noget til fordi, at det er to ting, som jeg rigtig godt kan lide og lave. 

Jeg tager ofte billeder i min fritid af naturen fordi, det er skide flot, og det interesserer mig. Jeg overvejer at blive fotograf, når jeg bliver ældre, så det var oplagt, at jeg skulle tage billeder til min opgave. 

Mine venner har været mine modeller til min opgave. Jeg har nemlig taget billeder af de personer, som jeg er blevet tættest med her på Eriksminde.

Jeg har i alt taget elleve billeder, hvor jeg har brugt min telefon. 

Jeg har også skrevet elleve digte, så der er et digt til hvert billede. 

Jeg har valgt at skrive mine digte over på papir med min egen håndskrift. Jeg synes, at det ville blive mere personligt at skrive med min egen håndskrift frem for at printe mine digte ud fra en computer. Da jeg skrev digtene på papir, brugte jeg forskellige skriveredskaber såsom blyant, tusch, viskelæder og lineal.

Jeg vil gerne have, at i skal lægge mærke til, at der bliver tilføjet en ny person, hver gang i ser et nyt billede. Der kommer hele tiden en ny person på et nyt billede fordi, at jeg gerne vil vise min venskabsgruppes udvikling her under mit efterskoleår. 

Ida er på det første billede, for hende kendte jeg, før jeg startede på Eriksminde. Alice er den næste fordi, hun var min første værelseskammerat. Sådan fortsætter det… 

Jeg vil også gerne have, at i læser mine digte. 

Jeg har lagt rigtig meget arbejde i mine digte. Jeg har selv skrevet alle elleve dog med lidt hjælp fra venner og familie. 

Det skal lige siges, at det ikke er nødvendigt at læse alle.

Husk at klikke “Fullscreen” på Issue


Se billeder på Instagram


Efterskrift

En af mine første ideer var, at jeg ville strikke noget til folk. Den ide kom jeg hurtigt fra og ville i stedet tage billeder af de mennesker, som jeg er blevet tættest med her på efterskolen. Den ide er jeg kommet i mål med. 

I starten ville jeg gerne lære at bruge et spejlreflekskamera igennem Eriksminde-opgaven, så jeg kunne tage billederne af mine venner med det.

Jeg prøvede at sætte mig ind i, hvordan et spejlreflekskamera virkede, men det var for uoverskueligt for mig. Jeg havde ikke motivationen til det. Derfor endte jeg med at tage mine billeder med min telefon. 

Jeg synes, at det er lidt ærgerligt og irriterende, at jeg ikke fik lært at bruge spejlreflekskameraet. Men det må jeg jo så lære en anden gang. 

Langt hen af vejen har jeg vidst, at jeg gerne ville skrive noget til opgaven, men jeg vidste ikke hvad. Til at starte med havde jeg planer om at skrive en lang tekst om fællesskab og forskellighed. Jeg synes, at det passede til den gruppe af mennesker, som jeg har taget billeder af. Den ide ændrede jeg til at skrive elleve digte, så der var et digt til hvert billede. Jeg har fx skrevet om tryghed, fællesskab og venskab. 

Til sidst vil jeg vil meget gerne sige tak til mine venner for, at de ville være mine modeller!
Jeg kunne ikke have gjort det uden jer!