Matilda

mit Produkt er en bog med billeder til. Billederne,  som er portrætter af mig selv tog jeg med et anderle kamera med en sort hvid film. fremkalde film og et kontaktark hvor ud fra jeg valgte billederne, som så blev scannet ind for at spare tid og for at for dem digitalt. Kunne sætte dem ind i min tekst.

Den tegning wenn man den Wald voller Bäume nicht mehr sieht. det er en tegning jeg havde lave i starten af dette skoleår. som jeg lavede engang til på beder papier for at for det i bedre kvalitet som så os blev scannet ind. 

Teksten jeg skrev det hele først i hånd i to notesbøger hvor der står alt og mere i end i selve bogen bagefter skrev jeg det ind på Word på min computer. Det er med vilje at alle mine stavefejl er der og ikke blev rattet. Der ingen koma og ingen punktummer i hele bogen tema med det hele en vej på at for alle de tanker ud af mit hoved lige nu min måde på at skrige alt ud det jeg føler er var engang.

Husk at klikke “Fullscreen” på Issue


Efterskrift

Det hele startede med, at jeg ville for alt det jeg var er råbt/skreget ud i universet. Den måde jeg nu råber alt det ud blev, at skrive det ned på et stykke papir, med nogle billeder der passer til.

Den blev som ideen, lit ærliger og direkter jeg troede den vil blive. Os meget større end jeg tænkte i starten.

Jeg lærte en masse om mig selv, i de sidste 5 måneder fik ryddet op i min hjerne. Skaffe plads til noget nyt. forarbejdet ting historie og endeligt fik sagt gjort de ting jeg havde undertrykt i en lang tid. Fik på nogle af de spørgsmål jeg stillede mig selv svar og kom tætter på af de andra