Cecilie

Min eriksminde opgave er en kunstbog, der består af 40 sider med forskellige kunstværker. Jeg har skabt den, med tegninger og malerier jeg har lavet i hånden, og derefter overført til Adobe Photoshop, hvor jeg har pillet lidt og redigeret dem, som jeg har haft lyst til. Der er ikke rigtigt et decideret overordnet tema, for de forskellige tegninger. Men jeg synes helt klart at de hænger sammen på en eller anden måde. 

Måske er det også fordi at der ikke er et overordnet tema, men bare en masse af mine “tanker” i form af kunst. 

Jeg håber at når man kigger igennem min kunstbog tænker fedt nok, mere behøver jeg egentlig ikke.

Efterskrift

Ideen om at lave en kunstbog, tror jeg jeg fik fra mine skitse/tegnebøger, som da jeg bladrede igennem dem, egentlig synes det så rigtig nice ud med en lille bog med alle mine små tegninger i. Også fordi jeg føler hver og en tegning afspejler mig. Ikke sådan helt konkret, men den følelse jeg får når jeg tænker på mine kerne, det pure MIG, den følelse kan jeg godt få når jeg kigger på mine tegninger og malerier. 

Jeg tænkte først på at lave min kunstbog magen til mine skitsebøger, altså hvor der også er lidt skrift og kruseduller på siderne, men da jeg så gik i gang, opdagede jeg at jeg synes bogen ville se federe ud, hvis jeg lod tegningerne skinne for sig selv, hvilket jeg nu er glad for at jeg gjorde.

Jeg synes det har været en meget lærerig proces, og det har været fantastisk at ha fået lov til at fordybe sig i en kreativ opgave, jeg helt selv har kunnet udvikle. 

Jeg er i hvert fald stolt af mit endelige resultat, og selv hvis det endte med at blive herre grimt, har det sku været sjovt at lave.