August ØP

Jeg har skrevet 4 stykker musik og fået dem skrevet ind på noder,

og så har jeg lavet en video til hvert stykke så det ik kun er de personer der kan læse noder som kan høre dem.Efterskrift

det startede med at jeg ville lave noget elektronisk musik, og jeg var faktisk godt i gang med at lave elektronisk musik. jeg røg en smule ud af at lave det fordi jeg lavede så meget elektronisk. Jeg var og er i gang med koks som er mig og en gruppe drenge her fra efterskolen der laver musik. samtidig med at det her begyndte jeg at gå til klaver på efterskolen og blev virkelig fascineret af simpel klaver lyd. Jeg har spillet klaver før men det er første gang jeg rigtigt har fået det skrevet ind på noder, som også er en stor ting.

Jeg skulle første indspille det på min computer og derefter omdanne det til midi lyd, som jeg så efter kunne sende til min far. Vi har derefter ringet sammen for at få det til at se godt ud.

Min far har været en stor hjælp i den her opgave. 

Selve grundideen og akkorder tog ikke særlig lang, det tog lang tid at finde ud af hvordan det skulle spilles og finpudses. det er lidt ligesom når man laver ringe, så får man lige hurtigt lavet en form men så tager det lang tid at få den flot.

Jeg har altid synes at noder så flotte ud, og da jeg gik lavede min eriksminde opgave sidste år kan jeg huske at jeg også ville lave noget med musik, men jeg synes ligesom at der skulle være noget mere end bare musikken. derfor fik jeg den ide at jeg ville lave dem på noder og lave en udstilling.

jeg tog inspiration fra noget musik jeg lavede til min brors spil, og synes det var fedt at lave stemnings musik. det er derfor der nogle billede af filer fra de stykker.