Frida GS

Jeg har udformet min opgave undervejs, ganske enkelt har jeg vendt opgave på hovedet. Så jeg har ikke lavet noget til min Eriksmindeopgave, derimod har jeg gjort ting til min opgave. Jeg kan godt lide at favne bredt og ønskede at skrabe i overfladen af flere forskellige ting. Af den grund tog jeg fat i husflidens håndværk.

Så jeg har strikket, trædrejet, været et smut i keramik og kniplet. Dog manglede jeg noget til at skabe sammenhæng. Derfor har jeg hæklet en endeløs rød tråd.

Efterskrift

Mit færdige resultat er forholdsvist langt fra min egentlige ide. Jeg syntes det, at have frit råderum, var besværligt. Jeg vidste, at det ikke falder mig nemt at træffe beslutninger, hvilket jeg kun har fået bekræftet. Derfor kastede jeg mig forhastet ud i en ide, som jeg ikke følte mig helt hjemme i. 

Jeg fik presset en kasse ned over, som jeg senere fandt ud af ikke interesserede mig. Min plan var at fotografere bittesmå ting, gennem et mikroskop, og derved gøre dem synlige. Ud fra billederne ville jeg lave brugsværker. Jeg havde svært ved at finde lysten til at tage billederne, heldigvis fik jeg over tid gravet frem, hvad jeg egentlig ville.

Jeg tog fat i husflid, hvilke er hjemmefremstilling af produkter. Herfra kunne jeg bevæge mig, hvorhen jeg ville, hvilket jeg virkelig har nydt. Jeg har gjort ting til min opgaveEriksminde. 

Således har jeg af min bedstemor lært de grundlæggende færdigheder bag knipling. I keramik har jeg arbejdet organisk, leret har taget mig derhen det ville. Jeg har af min far lært, hvordan friskt træ over tid tørrer til en anden form og hvordan man bedst undgår dette. Til striktrøjen har jeg forsøgt at følge en opskrift. Alle mine værker, ønsker at have forskellige farver. 

PS keramikken ønskes blå.