Asta KB

Min Eriksminde Opgave er et magasin hvor der er 6 forskellig digte i, de passe til 6 forskellig følelser glæde, vrede, tristhed, ensomhed, kærlighed og stolthed så mit tema er forskellige følelser. 

Der er så til billede til hver digt af nogle af pigerne har på Eriksminde. 

De og mig selv er blevet malet i ansigtet hvor der er inspireret af digtene. 

Jeg fik lov til at lønne min families spejlreflexkamera til at tage billede, jeg har aldrig prøvet at bruge et spejlreflekskamera så det være en stor udfordring også det med at skulle stille lys op i foto. 

Jeg har brugt indesign som er en redigerings app på apple computere de har her på skolen og jeg troede i starten at jeg slet ikke vil kunne finde ude af hvordan man bruger indesign men det gik endeligt ret godt.


Efterskrift 

Jeg startede min proces med at skrive de 6 digtet, da vi tog på juleferie og sender  enden med at være i hjemme ca 3 måneder, mistede jeg virkelig motivationen til at lave videre på min Eriksminde så følte mig lidt presset da vi komme tilbage. Weekenden inde Eriksmindeopgave ugen fik jeg taget alle min billeder der er i magasinet og med lidt hjælp fra de skønne piger der hjælpe bruget hele mandagen, det meste af tirsdagen på at lave selve magasinet og  onsdag blev det så sendt afsted. 

Min ide i starten va kunne af tage billeder af mig selv men så synes jeg bare det kunne se pæner ude hvis det var en ny personer for hver billede. Jeg har fået øjenåbnende for hvor fedt det er tage billeder er også blevet virkelig for hvordan min billeder er blevet. Jeg er fundet ude af at det er meget nemmer bare og tage det stille og roligt ikke stresse. De nu materialer jeg har lært at bruge er jo en spejlreflekskamera og så også indesign.