Jeg kommer fra en folkeskole hvor der var rigtig meget om hvad man havde på af tøj. Det skulle helst være mærketøj og alle skulle se ens ud, og hvis man valgte at gå i farver og skille sig ud så var det mærkeligt og folk kunne ikke helt acceptere det. 

Jeg har altid været meget inspireret af folk og hvad deres tøj har at sige om dem, det er også derfor jeg har valgt at sætte fokus på folks tøjstil i år, og det med at forskellighed sagtens kan være med til at gøre et fællesskab stærkere.

At kunne slippe sig løs og eksperimentere med farver og mønstre og lige så stille finde ud af hvad man føler sig tryg i, og at kunne blive inspireret af andre og hvad de har på.

Jeg har valgt at tage billeder af 6 forskellige elever her på Eriksminde, hvor jeg egentlig fik en tanke om hvordan de var som person før jeg overhovedet havde snakket med dem. 

Bare fra at kigge på deres tøj, sagt om man kunne lide dem eller ej. 

Føler at mennesker i dag er meget gode til at dømme folk før de overhovedet har lært dem at kende, bare fra hvad de har på. 

Synes det er ærgerligt for der findes så mange fantastiske mennesker, som andre ikke kan lide uden at have lært dem at kende, bare fordi de går i det tøj de føler sig tilpas i. 

Jeg har brug et digitalKamera til at tage billederne med, og derefter fået dem ført over på min computer, hvor jeg har redigeret dem i et redigerings program der hedder Lightroom

derefter lavet en Instagram hvor alle de billeder jeg har taget af folk ligger i.

Efterskrift

Min helt første idag var faktisk at lave et musikstykke på guitar med en video til af mig der dansede, men det ide smed jeg ret hurtigt væk, fordi jeg følte at det ville stresse mig for meget.

Men forelskede mig ret hurtig i ideen om at tage billeder af de ting jeg elsker rigtig meget, som er Venner, Tøj og forskellighed. 

Følte mig ret usikker til at starte med, for det var første gang jeg brugte et Digitalkamera, og det med at skulle lære at bruge et helt nyt værktøj var lidt stressende, men fandt ret hurtigt ud af at jeg faktisk virkelig godt kan lide at tage billeder af folk. 

Synes egentlig at det gik ret godt til at starte med, men så blev vi sendt hjem pga corona, hvor vi var hjemsendt i 3 måneder hvor jeg ikke havde mulighed for at tage billeder af folk, så det med at komme tilbage og kun have en uge tilbage til at lave EE opgave, det tog ret meget energi og følte mig helt umotiveret til sidst.

Jeg synes selv at jeg er nået i mål så godt som jeg nu kunne, og er tilfreds med det endelige resultat.

Der kunne helt klart ha været nogle små ændringer igennem processen angående nogle prioriteringer om hvad der var vigtigst, men der vidste man jo heller ikke at vi vil blive hjemsendt. 

Men i sidste ende er jeg glad for det hele.