Marie L

Mit produkt er en animation. Jeg tegnede animationen ved hjælp af min iPad pro og appen Procreate.

Min animation er en person der er ude og vandre. De går forbi en masse ting marker, enge, gårde osv.

Selve gå animationen foregår i 6 fps, og består af 4 frames.

Den brush jeg primært brugte var studiopen, men engang imellem skulle jeg bruge fineline for at få de rigtige detaljer.

Grunden til at jeg endte med en der var ude at vandre var nok fordi jeg selv elsker at vandre. Vi tager tit på heike med FDF om sommeren. Jeg har altid kunne lide det. Det bare dig, dine venner og vejen lagt ud foran jer. Det er så dejligt simpelt. Danmark er også sådan et godt land at heike i, især for begynder, der er ingen bjerge eller alt for høje bakker. Der er også landeveje overalt. Det er så hyggeligt, sådan hov nu er vi i en eller anden random landsby som ingen har hørt om. Sådan er det bare, lige pludselig er du i en landsby. 

Jeg ville gerne give den følelse, selvom at det ikke er perfekt kan jeg godt lige hvordan det endte. Meget godt for en første gennemførte animation.


Efterord

Min eneste idé til at starte med var et jeg ville lave en animation. Så kom jeg op med idén om at der var en der var på vej hjem til jul. Næsten hele animation foregik i bilen undtagen den sidste del hvor de gik op til en dør og ringede på. Jeg endte dog med at ændre det til at de gik i stedet for. Det blev så ændret til at de sad og spiste frokost i en park. Og så blev det til at det var nogen ude at heike. Det føltes bare mere rigtigt og mere overskueligt. 

Jeg havde svært ved at komme i gang i corona. Jeg lavede dog alt muligt andet.

Selvom at jeg kom ud til en lidt hård start gik det relativt godt. Når jeg først fik sat en bog eller noget musik på kørte det bare derudaf.

Jeg har lavet et utallig af ubrugelige ting, jeg har så mange forskellige designs det er svært at holde styr på, jeg ville ikke engang starte på at snakke om tegnestilen. Men da jeg først fik tegnestilen ned gik det med fuld fart frem. Indtil at jeg totalt smed det originale design, som jeg allerede havde næsten fuldt animeret. Jeg havde fået en bedre design idé. 

Jeg fik det nye design fuldt animeret og startede på baggrunden. Det var den der tog længst tid. Det føltes næsten som en evighed at få den færdig. Og så var den færdig, alle lagene merged og klar til at blive loopet. Men nej. Basislinien for animationen var skæv, den kunne ikke loopes. Det er derfor den ender så brat. Det var ikke den originale mening at den skulle ende. 

Taget alt det her i betragtning sammen med det fact at jeg er en mester i overspringshandlinger, så synes jeg det endte ud ret godt. Ikke perfekt men godt.