Majken

Som min eriksminde opgave valgte jeg at at lave et ludospil, ud af træ, keramik og tekstil, fordi jeg gerne ville arbejde med materialer, som jeg ikke har arbejdet med før.

Tanken bag det var at forsimple og rengøre spillets udseende.

Jeg valgte, at lave et ludospil, fordi det er et spil det betyder en del for mig, da det er det spil jeg har vokset op med.

Efterskrift

Jeg startede med at finde et stykke træ, som var pænt, 

jeg skar træet i den størrelse, som jeg ville have…  efter det skar jeg mønsteret at ludo med en hobbykniv så det ikke var lige så synligt for øjnene hvis jeg lavet nogle fejl. så brugte jeg træ brænderen til at lave linjerne på brætspillet tydeligere…efter det puttet jeg noget farve på den (jeg valgte blå for det er personligt min yndlingsfarve plus det minder mig om havet) min plan var at male så lidt som jeg kunne for at bevare skønheden af træet.

min plan var sådan set bare det men i sidste øjeblik valgte jeg at putte lak på for at beskytte træet.

jeg lavet brikkerne af keramik fordi jeg ville arbejde med flere materialer og fordi jeg tænkte det ville være lidt mere interessant at se på. jeg ville gerne have at det var forskellige former fordi det vil være lidt sjovere og lettere at gøre dem alle forskellige… jeg dyppet dem i 4 forskellige blå nuancer for at bevare det blå tema.

jeg havde lidt ekstra tid på mine hænder så jeg valgte at lave en lille pose til brikkerne… jeg valgte noget stof fra en gammel skjorte og kørte derfra.

jeg fik ideen til at lave et ludospil i efterårsferien 2020 fordi at det blev spillet dagligt fordi vi ikke rigtig kunne lave andet i corona tiden og fordi det var en slags “get together” for hele min familie.

jeg var virkelig bange for at det ikke ville ende med at være det produkt jeg havde tænkt mig… men jo længere jeg kom jo mere begyndte jeg at være ligeglad hvis der var nogle fejl fordi jeg gerne ville have at det var hjemmelavet og at man kunne se de sjove og underlige særpræg jeg lavet