Karla

Stilhed

I starten havde jeg rigtigt svært ved at finde på, hvad der skulle være min Eriksminde-opgave så jeg fandt min telefon frem, og fandt tegninger på internettet. Efter tegnede jeg det ned på et stykke papir ved at kigge på min telefon. Til sidst havde jeg lavet en masse forskellige tegninger. 

Jeg synes ikke at tegningerne har en stor betydning, eller har noget bestemt at gøre med hinanden. For mig er det billeder der fangede min interesse på hver deres måde. 

Alle tegningerne er tegnet med blyant og jeg har valgt ikke af farvelægge dem. Nogle af tegningerne er tegnet på noget andet papir, fordi jeg tegnede i min skitseblok til sidst, i stedet for at tegne på enkelte A4-papir. 

På to af billederne skulle der være mennesker på, men jeg valgte at undlade dem for ellers følte jeg, at de ikke passede sammen med de andre billeder. 

Jeg synes de tre billeder med sommerfuglen, hjorten og skildpadden minder lidt om hinanden. Mest fordi at halvdelen af dem, ikke er dem selv. F.eks. den ene vinge på sommerfuglen er lavet af blomster og selve skjoldet på skildpadden er en blomst. Selvom hjortens halve side ikke er blomstret, så ligner det lidt at den er krystalliseret, så kan jeg virkelig godt lide sammenhængen mellem de tre billeder. 

Efterskrift

Hver gang vi havde Eriksminde-opgave i skemaet, startede jeg med at sidde i maleri lokalet og lede efter billeder på min telefon. Jeg følte ikke at jeg havde en ide til min opgave til at begyndte med, jeg havde også svært ved at komme igang. Derfor tog jeg det et skridt af gangen, hvor jeg bare begyndte at tegne forskellige tegninger. 

Det meste at tiden sad jeg på mit værelse og tegnede for der var der mere ro. 

Jeg kan godt kan lide at gå meget op i detaljerne på tegningerne, så den her måde at tegne på, kan jeg særligt godt lide. Mest af alt fordi at selvom det ikke er en tegning jeg selv har fundet på, Så kan jeg koncentrere mig mere om de små detaljer. End bare at færdiggøre det og få det til at ligne noget. 

Jeg ville ikke selv sige at der er en udvikling eller en forandring fra start til slut, i mine tegninger. Men jeg blev overrasket over hvor meget jeg godt kan lide, at tegne dyr og blomster. 

Jeg kan godt lide at tegne fordi jeg finder ro i at tegne, jeg kan godt lide den afslappende fornemmelse jeg har når jeg tegner. Jeg plejer ikke at høre musik eller se noget i baggrunden når jeg tegner, jeg sidder bare i mine egne tanker. Jeg foretrækker helt bestemt at sidde i et rum alene og tegne, for jeg føler jeg kan bedre koncentrere mig i stilhed.